05-12-06

Britney Spears hoogst scordende zoekopdracht

Voor de vijfde keer in zes jaar tijd is de Amerikaanse zangeres Britney Spears bij de zoekmachine Yahoo de meest gezochte zoekterm. Dat heeft ze te danken aan de geboorte van haar tweede kind en haar geruchtmakende scheiding van Kevin Federline. Andere beroemdheden in de top tien zijn onder meer Paris Hilton, Lindsay Lohan, Jessica Simpson en Shakira.

De top tien van Yahoo wordt bijna helemaal ingenomen door beroemdheden. De enige uitzondering is de worstelcompetitie World Wrestling Entertainment. Die staat op een tweede plaats. Bij de bekende baby's staat Suri Cruise op de eerste plaats, gevolgd door Shiloh Nouvel Jolie-Pitt, Sean Preston Federline en Jayden James Federline.

Bij de nieuwsgebeurtenissen haalde de dood van Crocodile Hunter Steve Irwin de meeste zoekopdrachten op. In de top tien staan verder ook het conflict tussen Israël en Libanon, de Amerikaanse verkiezingen en de Deense mohammed-cartoons. De meest gezochte sportclub is The New York Yankees. Manchester United staat op een vijfde plaats, één plek hoger dan Arsenal. Real Madrid staat op een negende plaats.

13:03 Gepost door Marcho in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) | Tags: yahoo, britney spears |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.